Alle duikcursussen

Voor beginnende en gevorderde duikers

Duikcursussen

Open Water "PADI" of "SSI"

- beginner
$ 435
Per persoon
Vanaf

Wil jij je ‘PADI’ halen? Dan is dit de cursus die men daarmee bedoelt. In vijf dagdelen, gevuld met duiken, oefeningen en theorie, leer jij zelfstandig en verantwoord duiken. Met dit brevet mag je wereldwijd duiken tot een maximale diepte van 18 meter.

De cursus wordt flexibel aangeboden zodat het zo goed mogelijk in jouw vakantieplannen past. Als je wil, kan je zelfs het theoretische gedeelte al thuis doen.

Wil je leren duiken met het hele gezin? Voor kinderen tussen 8 en 15 jaar bieden we speciale duikprogramma’s aan.

Stel ons je vragen via WhatsApp of ons contactformulier! We informeren je graag uitgebreid over onze mogelijkheden.

Advanced Open Water

- vervolgcursus
$ 360
Per persoon

Als je al in het bezit bent van je Padi Open Water, dan is dit je volgende stap!

De cursus bestaat uit vijf duiken, met vijf verschillende thema’s. De thema’s ‘Navigatie’ en ‘Diep’ zijn een vast onderdeel van de opleiding. Hierin leer je omgaan met een kompas en maak je een duik naar een maximale diepte van 30 meter.

De invulling van de volgende drie duiken mag je zelf kiezen. Denk aan mogelijkheden als; nachtduik, wrakduik, fotografie, Peak Performance Buoyancy (verbetert je duikcomfort), driftduik (duiken in stromingen), etc.

Samen met jou maken we het programma wat het beste op jouw wensen aansluit. Uiteraard adviseren we je over welke duiken je op Curaçao absoluut niet mag missen!

Rescue duiker

- vervolgcursus
$ 455
Per persoon

Tijdens de opleiding tot Rescue duiker leer je problemen onder water te voorkomen en op te lossen. Je vergroot daarmee de veiligheid voor jou en je buddy. In vijf dagdelen, gevuld met praktijkoefeningen behandel je de meest uiteenlopende scenario’s. Je eindigt de cursus met een theorie en praktijkexamen.

Om je brevet te mogen halen moet je in het bezit zijn van een EHBO of EFR diploma. Bezit je deze niet, dan kun je jouw EFR (Emergency First Response) in een dagdeel bij ons halen.

Divemaster

- professional

De volgende stap in je duikcarierre is die van een duikprofessional. Als divemaster mag je duikintroducties geven aan kleine groepjes en ben je de rechterhand van de duikinstructeur. Divemaster is een zeer uitgebreide opleiding met veel facetten.

Neem contact met ons op voor meer informatie, zodat we de opleiding naar jouw wens kunnen vormgeven.

Specialties

Heb jij je Open Water brevet of hoger? Wil jij je kennis en kwaliteiten vergroten? Dan biedt PADI uiteenlopende specialty’s hiervoor. Neem contact met ons op en vertel ons je wensen, dan geven we een advies op maat!

Open chat