Duiken met een gids

Voor duikers met een duikbrevet

Op Curaçao duiken met een gids

Je bent in bezit van een duikbrevet maar je hebt nog nooit op Curaçao gedoken? Je zoekt iemand die jou wegwijs kan maken in het duiken op Curaçao of die je onder water de mooiste plekjes kan aanwijzen? Of je duikt niet zo heel vaak en vindt professionele begeleiding prettig?

Dan adviseren we je graag een duik met een gids. We zijn gespecialiseerd in kantduiken in iedere moeilijkheidsgraad. Wij werken met een open agenda. Dat wil zeggen dat de klant bepaalt welke duikstek we op welke dag bezoeken!

Weet je al op welke stekken je wil duiken? Laat het ons weten! Heb je geen enkel idee wat je zou willen zien? We adviseren je graag!

Unieke duiken, onder begeleiding van een gids, zijn:

Lion-fish hunt

Vanaf
$ 55
Per persoon

Je gaat samen met een instructeur op zoek naar de lionfish. Deze invasieve vis heeft op Curaçao geen natuurlijke vijanden. Deze vis eet per dag 40% van z’n lichaamsgewicht aan kleine koraalvisjes en vernietigt daarmee het ecosysteem. Daarom mag er, onder voorwaarden, gejaagd worden op lionfish d.m.v. een speer.

Tijdens deze duik leer je hoe je met een speer (Hawaiian Sling Spear) de lionfish kan schieten en op veilige en humane wijze kan verwerken.

(De daadwerkelijke aanwezigheid van deze vis is niet gegarandeerd)

Nachtduiken

Vanaf
$ 55
Per persoon

Voor de nachtduik gaan we vlak voor het donker wordt het water in. Terwijl je aan het duiken bent wordt het steeds donkerder. Met je lamp duik je in een totaal andere wereld als overdag. De gids wijst je op al het leven wat overdag slaapt. Denk hierbij aan krabben, lobsters, octopussen, etc.

Dofijn duik en Dolphin Scuba Encounter

De Dolfijn duik is in het open water, op het rif, met een dolfijn van het Sea Aquarium. (Alleen voor duikers, max 6 pers) Prijs op aanvraag.

De Dolphin Scuba encounter wordt uitgevoerd in een beschut water en is beschikbaar voor duikers en niet-duikers. min 2 pers. Hier ga je een dolfijn observeren van heel dicht bij in zijn eigen habitat. Dit programma is speciaal gemaakt voor mensen met een handicap maar wordt door velen bezocht.

PickUp service

Je verblijft op Curaçao, maar je hebt geen eigen vervoer? Vraag naar onze ophaalmogelijkheden!

Open chat